Manja Plešnar bo poročno noč preživela v postelji Kylie Minogue

Foto: Ana Gregorič
Foto: Ana Gregorič
Manja Plešnar bo po šovu Big Brother skočila v zakonski jarem.
Oglej si celoten članek

Simpatična voditeljica šova Big Brother se že pripravlja na enega najpomembnejših življenjskih dogodkov – poroko. "Poročila se bom v hotelu Vander v Ljubljani, na njihovi terasi ob bazenu, z razgledom na Ljubljano in grad. Poroka bo skromna, a romantična, z malo svati, okoli trideset. Peljali se bomo z ladjico, poslušali violino, mislim, da bo zelo glamurozen dogodek," nam je razkrila Manja, ki bo poročno noč preživela v sobi, v kateri je med svojim obiskom Ljubljane bivala pevka Kylie Minogue.

Gotovo pa vas zanima, kdo bo za najbolj romantičen dan v življenju oblekel modno mrho? "Obleko mi dela INES atelier iz Beograda, v njihove obleke sem se zaljubila že takoj, ko sem se zaročila. Sem si pa že kupila čevlje Manolo Blanik v modri barvi, tako kot Carrie iz Seksa v mestu." Manja nam je še zaupala, da bosta z bodočim možem Daliborjem poroko praznovala kar celo leto in ne le na poročnem potovanju: "Santorini vsekakor pade, verjetno tudi kakšna eksotika in pa New York. Praznovala bova kar celo leto."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:51 25. April 2016.

    jaz sem pa mislil da bo ohcet v Makedoniji ?Mi bomo delali križce, koliko mesecev bo trajala njena prva pravlica.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.