Manja Stević: Med snemanjem Big Brotherja se je zgodilo najhujše

Foto: Instagram manja plešnar
Za to dramo so vedeli le redki.
Oglej si celoten članek

Vsa sijoča in nasmejana pred kamerami ni dala niti slutiti, da gre v zasebnem življenju skozi pravi pekel. Morda se še spomnite, ko je Manjo Stević v šovu Big Brother za nekaj dni zamenjal sovoditelj Emi. Svetlolaska je skoraj dve leti po tragediji, razkrila, skozi, kakšen pekel se je prebijala takrat.

"V času, ko sem vodila Big Brother, sem bila noseča, a se to žal ni končalo tako, kot bi si želela. Ko enkrat doživiš takšno tragedijo, se ti vse ostalo sploh ne zdi več tako grozno, zato tudi umetnih oploditev in vsega kar spada zraven, čeprav je zelo naporen proces, nisem jemala s težavo. Veliko ti niti ne povedo, čeprav bi želel vse vedeti. Ti pa dajo vedeti, da gre lahko marsikaj narobe in zato je tudi toliko bolj pomembno, da se takrat ne ukvarjaš toliko s postopki, pač pa se bolj osredotočaš sam nase in na ljudi, ki ti tisti trenutek stojijo ob strani. Meni je tudi zelo pomagalo, da sem pustila službo, ker sem čutila, da moram to storiti že kar nekaj časa. Prva umetna oploditev, ko sem še imela službo, ni uspela, takoj ko sem jo pustila, pa je uspelo," nam je zaupala Manja, ki z možem Daliborjem čez mesec in pol pričakuje dvojčka.

"Prav vesela sem, da sta fantka, če ne bi preveč zapravila za nakupe. (smeh) Poleg tega potrebujemo dobre fante za vse te dobre punce. Se mi zdi, da jih kar manjka. In upam, da nama jih bo z Daliborjem uspelo vzgojiti v takšna kavalirja kot je njun očka," pravi Manja, ki se vztrajno upira potrošništvu, ki v novodobnem času prežema mlade mamice: "Vsi so pričakovali, da bom na veliko zapravljala, a sva se vsega lotila zelo racionalno. Veliko stvari sem dobila od prijateljic, opremo pa sva kupila že rabljeno. Res ne zapravljam, temveč raje šparam, da se bomo skupaj odpravili na kakšne počitnice čofotati in uživati. To je tisto, kar v življenju šteje, ne to, kako bosta oblečena. Otroci so itak luškani, tudi, če so nagi. Vsa situacija me je zelo skulirala in mislim, da še nikoli v življenju nisem bila tako mirna in povsem prepuščena. Če bi začela ob dveh komplicirati, to verjetno ne bi šlo."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:14 10. Januar 2018.

    Izgleda, da te je kar zanimalo !

  • 10:11 10. Januar 2018.

    Attention whore.Ce ji je bilo tako hudo in tezko,bi tako intimno in zasebno stvar obdrzala zase,ne pa da govori o …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.