Manjo ljubezen pregnala v Beograd

Foto: Sašo Radej, Elle.si
Foto: Sašo Radej, Elle.si
Modna mrha Manja Plešnar je Ljubljano zamenjala za Beograd.
Oglej si celoten članek

"Ko veš, veš in lahko greš. Vse je zelo preprosto, ni nobene matematike," je dejala modna mrha Manja Plešnar, ki je že po nekaj mesecih ljubezni pripravila kovčke in se odselila v Beograd. Seveda se še vedno vrača v Slovenijo, kjer ima veliko delovnih obveznosti. O tem, kako se s fantom kot sveža golobčka spopadata z njenimi obiski domovine, pa je povedala: "Ni nobene skrbi, seveda ga pogrešam, a vem, da je z mano, saj se stalno slišiva. Itak živiva skupaj, tako da je vse lepo."

Glede na to, da se Manjina ljubezenska zgodba odvija tako hitro, smo jo vprašali, ali z dragim že načrtujeta naslednji korak. "Tega zaenkrat ne bom komentirala," je bila skromna. Manja pa se je iz modne komentatorke pred kratkim prelevila v modno ustvarjalko. Zaenkrat se osredotoča na nakit in naslednji korak je morda tudi kakšen modni kos, čeprav pravi, da si tega še ne bi upala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.