Mans Zelmerlöw si želi Švicarke

Foto: EPA
Foto: EPA
Zmagovalec Eurosonga, Šved Mans Zelmerlöw, se je očitno malo zagledal v Švicarko Debrah Scarlett, ki jo je spoznal na letošnjem izboru.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Debrah Scarlett Postavni Šved je pri dekletih izjemno priljubljen. Prepričani smo, da je marsikateri glas dobil tudi zaradi svojega videza … A Mans se je očitno že odločil, komu bo podaril svoje srce. "Zelo rad bi z  Debrah Scarlett posnel pesem. Fantastična je – tudi njen glas in njen videz,“ je povedal Mans.

Debrah je iz Basla, na Evroviziji pa je zastopala Norveško, od koder prihaja njena mama. Debrah je priznala, da je tudi ona naklonjena 28-letnemu Švedu. "Včasih sta si dva človeka takoj simpatična. Tako je bilo pri meni in njemu. Zabaven je, zelo talentiran, a kljub temu prav nič vzvišen,“ je povedala rdečelasa lepotica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.