Maratonski koncert zasedbe Fucked up

Foto: Žurnal24 Naslovnica njihovega prihajajočega albuma.
Kultni kanadski punk bend Fucked Up bo 14. oktobra v New Yorku odigral maratonski koncert, ki bo trajal 12 ur.
Oglej si celoten članek

Skupina Fucked Up, ki te dni krasi naslovnico glasbene revije NME, je sporočila, da bo 14. oktobra v New Yorku odigrala rekordni 12-urni koncert. Nastop, ki bo pred trgovino Rogan v Manhattanu, bodo pričeli ob 14. uri in ga končali ob dveh zjutraj.

S tem ekstremnim brezplačnim koncertom bodo obeležili izdajo novega albuma The Chemistry Of Common Life - obiskovalci pa bodo v dar dobili tudi single Royal Swan. Fucked Up, ki so na glasbeni sceni že dobrih 17 let, so za zadnji medijsko odmevni dogodek poskrbeli na letošnjem Leed Festivalu, ko so morali oraganizatorji, zaradi pretirano razgrete množice, poklicati dodatne redarske okrepitve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.