Marc Jacobs uživa z bivšim zaročencem

Foto: Flynet Marc Jacobs Foto: Flynet Marc Jacobs Foto: Flynet Marc Jacobs Foto: Flynet Marc Jacobs Foto: Flynet Marc Jacobs Foto: Flynet Marc Jacobs Foto: Flynet Marc Jacobs
Slavni oblikovalec Marc Jacobs se je med praznikom v družbi bivšega zaročenca nastavlja sončnim žarkom na mondenem otoku St. Barts.
Oglej si celoten članek

Marca Jacobsa so ujeli v družbi bivšega zaročenca Lorenza Martoneja, s katerim sta zvezo prekinila leta 2010, vendar sta ostala dobra prijatelja. Še pred kratkim so sicer krožile govorice, da je Jacobs zaljubljen v londonskega porno zvezdnika Harryja Louisa, vendar očitno novi ljubimec Marcu ne pomeni toliko kot bivši zaročenec.

Bivšima zaljubljencema se je na idiličnem St. Bartsu pridružila tudi oblikovalka Rachel Zoe s sinom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.