Marc Jennifer prevaral s stevardeso

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Po tem, ko sta Jennifer Lopez in Marc Anthony pred enim tednom oznanila, da se ločujeta, smo zdaj končno izvedeli, kaj je razlog za konec zakona. Kriv naj bi bil Marc, ker je Jennifer prevaral s stevardeso.
Oglej si celoten članek

Marc in Jennifer sta se po poročanju tabloida Us Weekly oddaljila že pred dvema letoma, ko je pevka izvedela, da jo je Marc prevaral s stevardeso, ki jo je spoznal med zasebnim letom. "Marc in Jennifer sta se zaradi tega skoraj razšla," je za omenjeni tabloid povedal neimenovani vir in dodal: "Jennifer ga je nameravala zapustiti, a jo je Marc prepričal, da tega ni storila."

Po besedah vira je parček takrat celo obiskoval zakonskega svetovalca, ki bi jima pomagal rešiti zakon, saj si je 41-letna zvezdnica tega zelo želela. "Odločila sta se, da rešita svojo zvezo, saj je bil Marc moški, ki ga je Jennifer močno ljubila."

Pevki pa je dve leti po prevari končno prekipelo, saj je bil Marc poleg tega tudi zelo posesiven in ljubosumen na njeno uspešno kariero. Jennifer se je zato odločila, da je čas za konec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.