Marc se je rešil 22-letnice

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Nekdanji mož Jennifer Lopez, Marc Anthony, se je kmalu naveličal novega dekleta.
Oglej si celoten članek

Ljubezen med pevcem Marcom Anthonyjem in 22-letno Chloe Green, hčerko lastnika blagovne znamke Topshop, ni trajala dolgo. Skupaj sta bila le dva meseca in pol. Kmalu zatem, ko se je ona iz Londona preselila k njemu v vilo v Miamiju, je njemu očitno prekipelo. Po prepiru jo je nagnal iz hiše.

Viri blizu pevca so zaupali, da ga je začela motiti precejšnja razlika v letih. Chole je namreč kar 22 let mlajša od njega. "Začelo ga je motiti, da je Chloe samo tri leta starejša od njegove najstarejše hčerke Ariane. Misli, da se je pravilno odločil, saj je ne želi zavajati in jo še bolj prizadeti," je povedal vir.

S svojim obnašanjem pa je pevec razjezil njenega očeta, milijarderja Philipa Greena. Glede na to, da se poznata že več let, mu je Britanec zabrusil, da je njunega prijateljstva za vedno konec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.