Margot Robbie med snemanjem seks prizora zaneslo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Režiser filma Legenda o Tarzanu, David Yates, z javnostjo delil anekdoto s snemanja.
Oglej si celoten članek

Ta teden v naše kinematografe prihaja film Legenda o Tarzanu, v katerem glavni vlogi igrata Margot Robbie in Alexander Skarsgard, ki sta se odlično razumela - tudi med snemanjem seks prizora. Bila sta tako sproščena, da je Margot malce zaneslo, je razkril režiser David Yates

"Med snemanje seks prizora sem ji rekel: 'Medtem ko se ljubita, udari Alexa. Daj mu klofuto.' Uživala je v seksu z Alexom, bil je tak čuten trenutek. Edino brazgotino, ki jo je Alexander staknil med celotnim snemanjem, je verjetno dobil od Margot,“ je povedal Yates.

Margot je priznala, da je soigralca udarila, zanika pa, da je njena klofuta na njegovem obrazu pustila posledice. "Zaneslo naju je," je še povedala lepotica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.