Maria aretirali zaradi napada na mater

Foto: Žurnal24 Mario, R&B
Nasilje R&B pevca Maria nad lastno materjo se je končalo z aretacijo. Mati trdi, da jo je sin napadel že večkrat.
Oglej si celoten članek

Ameriški R&B pevec, igralec, maneken in plesalec je svojo mater napadel na domu v Baltimoru, policisti pa so ga aretirali v petek zjutraj. Grozi mu obtožba za napad druge stopnje.

V stanovanju pevec, rojen kot Mario Dewar Barrett, živi samo z materjo Shawntio Hardaway, po navedbah policistov pa je postal zelo nasilen. Mati je poklicala na pomoč, saj je po njenih besedah sin metal in uničeval predmete ter jo porival z rokami. Policija je sporočila, da jo je porinil v steno, pri tem pa si je poškodovala glavo. Policisti so videli luknjo v vratih in nekaj razbitega stekla.

Mati, ki je bila nekoč zasvojena s heroinom, še trdi, da jo je njen 24-letni sin napadel že nekaj dni prej. Policisti so v stanovanju našli več razbitih predmetov, med drugim omaro, police in ogledalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.