Maria Arko (Kmetija): "Bivši se trudi, da me uniči"

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Ta teden je Kmetijo zapustila Maria Arko, ki je svojim sotekmovalcev v areni prebrala ganljivo pismo. Tudi o tem, čez kakšen pekel je šla z bivši in kako je njene prijatelje in družino naščuval proti njej. V Kmetijo je prišla, da bi dobila nova poznanstva, a kljub drugačnem izidu, domov odhaja močnejša, pravi.
Oglej si celoten članek

Zadnji teden ste povedali, da si želite domov, a ste se na dvoboju vseeno borili, kako to?

Kmetijo bi najraje zapustila takoj po predaji klobuka. Bilo je nevzdržno. Odhod iz Kmetije je možen čez areno, kjer dvoboj dobiš ali izgubiš. Borila sem se, vendar nisem dala vse od sebe.  Želela sem si domov. Na  Kmetiji in pri delu na njej sem zelooo uživala,  odnosi med tekmovalci pa so to zasenčili.
 
Kako ste se počutili, ko so vam sotekmovalci obrnili hrbet?

Prvi teden Kmetije je bil fantastičen, po izločitvi Dominika pa se je iskalo novo žrtev. Na tapeti sem bila jaz. Razlog … jabolko, ki sem ga pojedla. Tako se je začelo. V Kmetiji ni pomembno, koliko delaš in kaj znaš. Pomembno je ali ustrezaš njim in njihovim spletkam. Če ne, si izmeček. Pričel je Aljaž in Lina, zatem Ambrož,  Majda, Tjaša,  itd. Počasi, eden za drugim so prestopali na njegovo stran in tako zaščititi sebe. Nisem pričakovala tega. Bila sem nemoteča. Kmalu sem dojela, da gre za spletke ljudi. Boli te. Čez to sem v življenju že šla. V sebi ne nosim zla, slabih misli, slabe energije, konfliktnosti ali sovraštva. Do vseh imam človeški odnos in veliko mero spoštovanja. Ne glede na leta.

Kaj je bil razlog, da se z Majdo niste razumeli?

V sporih nisem sodelovala, niti se nisem z nikomur posebej sprla. Za Majdo res ne vem, čemu je prišla na Kmetijo.  Ni to, za kar se izdaja.  Odgovorna je za nemir in slabe odnose v družini. Spletkari in dela na način "rekla, kazala".  Za drugo žal, ni.

V šovu ste omenili tudi težave z bivšim in kako je po razhodu proti vam obrnil vse prijatelje, kaj točno  se je zgodilo?

V areni sem opisala svojo osebno zgodbo. Bivši se trudi, da me uniči.  Zaenkrat toliko.  

Kdo po vašem mnenju najbolj igra, taktizira? Je tudi Ambroževa ljubezen do Nine taktika?

Na Kmetiji je toliko taktiziranja, tako da več ne veš kdo je hujši. Ambroža in Nine pa nekako ne vidim skupaj v realnem življenju.

V resničnem življenju pa imate prav poseben posel, je tako?

Res je. To je moje poslanstvo in nepopisno uživam v  tem. Oblikujem in urejanja domove. Naj gre za notranji interier ali zunanjo ureditev. Če bi se le dalo, bi uredila / posodobila vse slovenske domove. Pogosto je dovolj že ideja in smernice.  Tako dom znova zaživi. Veliko recikliram.  Zelo blizu mi je vintage stil in retro. Ni vedno vse novo pohištvo. Zelo si želim, da bi stare in zapuščene podeželske hiše dobile novo dodano vrednost. Namenili bi jih podeželskemu turizmu. Z dobro idejo in pridnimi rokami se vse da. Verjemite, da res!

Mariin ganljivi govor si oglejte spodaj:

Foto: POP TV Kmetija pasica

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • dd
    11:04 4. Oktober 2021.

    Odgovori polni napuha. Ko bodo ti izkusili hudo nasilje na lastni koži, naj se pa oglasijo.

  • 04:40 4. Oktober 2021.

    Da ni vedla za višino ograje pri njenem poklicu ? ? ? Ženske solze se najhitreje posušijo ! ! !

  • 04:36 4. Oktober 2021.

    Ženske solze se najhitreje posušijo ! ! !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.