"Maria in Arnold ne bosta spet skupaj"

Foto: EPA
Foto: EPA
Čeprav so paparaci na levi roki Arnolda Schwarzeneggerja opazili poročni prstan, kmalu zatem pa so s prstanom ujeli tudi Mario, se zvezdnika ne mislita pobotati.
Oglej si celoten članek

Neimenovani vir je za ameriško revijo People pojasnil, da Maria na levi roki nosi zaročni prstan  pokojne mame in ne svoj poročni prstan. Shriverjeva, ki si je bila z mamo zelo blizu, prstan nosi že od avgusta 2009, ko je Eunice Shriver umrla. "Govorice in pisanja o tem, da se bosta z Arnoldom pobotala, so povsem neresnične," je povedal vir in dodal, da Maria niti malo ne razmišlja o tem, da bi odpustila nezvestemu možu. Kaj pa je Arnolda pripravilo do tega, da si je spet nadel poročni nakit, ni znano. Njegov tiskovni predstavnik za zdaj še ni dal komentarja.

Se pa kljub ločitvi Arnold in Maria zaradi svojih otrok še vedno videvata. Nazadnje so se zbrali za božič, ki so ga preživeli v Los Angelesu. "Ko gre za njune otroke, bosta Maria in Arnold vedno držala skupaj. Zelo podpirata svoje otroke in to se ne bo nikoli spremenilo," je izdal bližnji družinski prijatelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.