Maria in Schwarzi spet združena

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Maria Shriver in Arnold Schwarzenegger sta božič preživela skupaj. Prijatelji pravijo, da bi si Maria lahko premislila glede ločitve.
Oglej si celoten članek

Prazniki so združili tudi najslavnejša letošnja nekdanja zakonca Arnolda Schwarzeneggerja in Mario Shriver. Par, ki se je razšel maja, je božič preživel z otroki v njunem domu v Brentwoodu. Viri poročajo, da se je družina imela čudovito, skupaj naj bi se udeležili tudi tekme Los Angeles Lakersov. To je že drugič, potem ko je julija vložila ločitvene papirje, da se je Maria pridružila Schwarziju. Ob strani mu je namreč stala tudi na rojstnodnevnem praznovanju.

"Arnold in Marija bosta vedno stopila skupaj, ko bo šlo za ljubezen in podporo do njunih otrok. Otroci in družina so pri njima na prvem mestu," je povedal vir. Morda pa le niso za vse zaslužni le otroci, saj je Maria svojim prijateljem zaupala, da ima pomisleke glede ločitve. Dvome ji povzročajo predvsem njena trdna verska prepričanja, ki ločitve ne podpirajo. Odločitev pa ji še dodatno otežuje Arnold, ki je ves sladek, ji vsak dan pošlje ljubezensko pisemce in jo zasipa s dragimi darili, kot je milijon dolarjev vredna zapestnica. Da bi ga Marija le vzela resno, se je odločil celo za zdravljenje odvisnosti od seksa.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.