Maria iz Kmetije: Krajani in sorodstvo so se obrnili proti meni

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Maria Arko je prva dvobojevalka.
Oglej si celoten članek

Tekmovalci Kmetije so odločili, da mora 57-letna Maria Arko ta teden v areno. Mario so nominacije šokirale in spomnile na njene slabe izkušnje iz preteklosti.

"Življenje je težko, najtežje pa je, če te razočarajo najbližji. V mojem življenju je največje razočaranje to, da sem izbrala partnerja, ki ni imel čistih namenov oziroma je bil izjemno prijeten do ljudi, v resnici pa je imel dva obraza. Krajani in sorodstvo se je obrnilo proti meni. To je bila skrivnost, ki sem jo dolgo tiščala v sebi,“ je povedala in dodala: "Kot bi bila magnet za to, da so zarote proti meni. Očitno oddajam take energije, skušala bom delati na tem, da je moja energija čim toplejša, ker sem v resnici taka (topla, op. avt.) oseba.“

Ribničanka, ki so ji ostali tekmovalci med drugim očitali, da se "šlepa", je še povedala, da se je v šov prijavila, da bi se za nekaj časa umaknila od bolečin zadnjih 10 let in na novo zaživela.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:32 14. September 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.