Maria Masle v Soju teme

Foto: Žurnal24 Maria Masle

Your browser doesn’t support HTML5 video

Najmlajša slovenska latino pevka Maria Masle po skladbi Ritem vabi me predstavlja novo pesem Soj teme.
Oglej si celoten članek

Maria Masle, ki je zaradi podpisa pogodbe z mednarodnim menedžmentom pred kratkim spremenila svoje ime iz rojstnega Nuša Basle, se lahko te dni pohvali z novim videospotom.

 Pesem Soj teme je nastala na Nizozemskem v sodelovanju s producentom Cliffordom Goilom, besedilo pa je napisala Kaly Kolonič.

"Besedilo govori o tem, da lahko negativne stvari vedno obrnemo v pozitivne. Soj teme je lahko za nekoga zgolj tema, drugemu pa predstavlja dan. Vedno je treba gledati le iz pravega zornega kota," je pojasnila Kaly in dodala, da je pesem prežeta z metaforiko, obenem pa je polna upanja in pozitivnega vpogleda v življenje.

Videospot si oglejte v priloženem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.