Mariah Carey nevarna svojim otrokom

Foto: EPA
Foto: EPA
Brat Mariah Carey, Morgan, se boji, da bi diva končala kot Whitney Houston.
Oglej si celoten članek

Pevka se namreč, če gre verjeti njenemu starejšemu bratu, obnaša, kot bi želela končati svoje življenje, saj zdravila meša z alkoholom. "Nevarna je sebi in svojim otrokom,“ pravi Morgan.

Da ima Mariah psihične težave in da je odvisna od alkohola, se govori že od leta 2011. "Ne spomnim se, da bi jo videl trezno. To me straši,“ je izjavil Morgan, ki je ameriškim tabloidom tudi razkril, da Mariah ni sposobna skrbeti za svoja štiriletna dvojčka. "Mariah je pila celo med nosečnostjo in tudi v času, ko je otroka dojila,“ še trdi zaskrbljeni brat.

Zasvojenost z alkoholom pa menda ni edina težava, s katero se pevka spopada. Mariah naj bi namreč imela bipolarno motnjo. Od zdravnika je dobila zdravila, a ji ta bolj škodijo kot pomagajo, saj jih meša z alkoholom. "Verjetnost, da se bo po nesreči ubila, je velika,“ meni Morgan, ki se jezi na sestrine asistente, ki slepo opazujejo, kako se zvezdnica uničuje. "Marsikdo bi od njene smrti imel koristi,“ je še dodal brat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.