Mariah Carey z zaročencem ni imela spolnih odnosov

Foto: Profimedia
Ta teden bo izšla avtobiografija pevske dive Mariah Carey. V njej je spregovorila o svojih preteklih zvezah, o nekdanjem zaročencu Jamesu Packerju pa ni izgubljala besed.
Oglej si celoten članek

Mariah Carey je za The Guardian spregovorila o svoji avtobiografiji "The Meaning of Mariah Carey". 

Kot prava profesionalka se zaveda, da ji bo pri prodaji najbolj pomagala iskrenost, zato je brez dlake na jeziku odgovarjala tudi na neprijetna vprašanja. Med drugim so jo vprašali, zakaj v knjigi ni omenila svojega nekdanjega zaročenca, milijarderja Jamesa Packerja, s katerim je bila dve leti v zvezi. "Če je bila zveza pomembna, je omenjena. Če ne, je ni v knjigi,“ pravi Mariah, ki je nato še namignila, da nista imela spolnih odnosov.

Pevka, ki je letos dopolnila 50 let, v knjigi The Meaning of Mariah Carey opisuje tudi svoj zakon s šefom založbe Sony Music, Tommyjem Mottolo, ki ga je prevarala z igralcem bejzbola. 

To pa še zdaleč ni vse.  To je pet najbolj zanimivih razkritij iz njene biografije:

1. Otroštvo, polno nasilja
Carey pravi, da so njeni najzgodnejši spomini žal spomini na nasilne trenutke, ki so bili povezani predvsem z njenim bratom Morganom. Pevka je dejala, da se je v družini počutila kot tujka. Spominja se božiča, ko je pod njihovo streho "eksplodiralo“. Morgan, sestra Allison in mama Patricia so se namreč drug drugega lotili z grdimi besedami. Allison je imela hude težave, saj je bila odvisna od drog, poleg tega je zanosila kot najstnica. 

2. Mottola nadzoroval vsak njen korak

Foto: Profimedia tommy mottola, mariah carey
Carey se je z 21 let starejšim šefom Sony Music poročila leta 1993. Opisala ga je kot vlago – ni ji mogoče ubežati. "Počutila sem se, kot bi mi poskušal prekiniti krvni obtok. Nisem se smela družiti s prijatelji. Z nikomer, ki ni bil pod njegovim nadzorom, se nisem smela pogovarjati. Še po hiši se nisem mogla svobodno sprehajati,“ razriva diva, ki je imela v tistem času pod posteljo torbo z najnujnejšimi stvarmi, za primer, da bi morala na hitro zbežati od moža, ki je nadzoroval vsak njen korak.

3. Podvomila je v svojo odločitev
Zvezdnica pravi, da je moža sicer spoštovala, saj jo je rešil iz nasilne družine, obžaluje pa dan, ko se je z njim poročila.

4. Imela je afero
Mariah piše, da si je želela biti kot Peter Pan in odleteti daleč stran. V igralcu bejzbola, Dereku Jeterju, je videla idealno priložnost. V njem je videla sorodno dušo, saj je ob njem spoznala, "da lahko ima nekaj čudovitega, ki se nahaja na drugi strani njenega peklenskega zakona“. Njuno razmerje ni dolgo trajalo, a pevka se mu zahvaljuje, saj je z njegovo pomočjo našla pogum, da zapusti Mottolo.

Foto: Profimedia mariah carey nick cannon

5. Zato je propadel njen drugi zakon
Mariah se je leta 2008 poročila z glasbenikom Nickom Cannonom. "Nisem si mislila, da bom kdaj imela otroke. Najina ljubezen je to spremenila,“ piše zvezdnica, ki je Nicku rodila dvojčka. Kmalu po rojstvu pa so se začele zakonske težave. Težko sta namreč usklajevala družinske in karierne odgovornosti. Diva sicer priznava, da bi zakon lahko rešila, a sta bila njuna ega prevelika. Ločila sta se leta 2016.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:39 8. Oktober 2020.

    Ta ne ve kaj bi sama s sabo!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.