Mariah Carrey s še več kilogrami kot na tej fotografiji

Foto: Profimedia Mariah Carey Foto: Profimedia Mariah Carey Foto: Profimedia Mariah Carey Foto: Profimedia Mariah Carey Foto: Profimedia Mariah Carey Foto: Profimedia Mariah Carey
Kaj se dogaja s pevko?
Oglej si celoten članek

Po tem, ko se je 46-letna Mariah Carey razšla z milijarderjem Jameson Packerjem, se je več kot očitno zredila. Že pred nekaj tedni smo pisali, da se je pevka očitno zredila za nekaj kilogramov, a očitno je to ne ustavi, da ne bi oblekla v stare kratke oblekice, ki jih ima v domači omari. Kakšno obleko si je omislila, si poglejte v galeriji.

Ni več taka Mariah Carey se je malce razlezla …

Pred nekaj dnevi se je pevka odpravila na večerjo s svojim 33-letnim fantom. Za na večerjo je oblekla precej ozko in predvsem premajhno obleko, ki razkriva vse njene adute in pomankljivosti. V ozki obleki in čevljih s previsokimi petami je pevka komaj hodila, a ji je na pomoč priskočil njen novi izbranec, ki ji je pomagal priti od restavracije do avtomobila.

Njeni oboževalci nad preobrazbo očitno niso navdušeni, poleg tega pa menijo, da se ne oblači svojim letom primerno. "Skrij te svoje air-bage, saj nisi več rosno mlada,“ je zapisal eden od njenih sledilcev na Instagramu, nekdo pa jo je celo primerjal s kitom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.