"Mariah ga je morala zapustiti"

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Mariah Carey naj bi se razšla s svojim zaročencem, bajno bogatim Avstralcem Jamesom Packerjem.
Oglej si celoten članek

Diva Mariah Carey je spet samska! Nekateri poročajo, da jo je dal James na čevelj, ker je preveč zapravljiva, drugi pa trdijo, da je zvezo prekinila Mariah, ker naj bi bil Avstralec preveč ljubosumen in da ni "čisto pri pravi". Poleg tega je imela občutek, da ji je posvečal premalo časa. "Morala ga je zapustiti,“ je povedal vir in dodal, da je Packer mentalno nestabilna oseba.

Počilo naj bi že junija v Las Vegasu, kjer je imela pevka koncert. James naj bi ženinega pevca brez razloga napadel in mu prepovedal vstop v areno.

Do usodnega spora pa naj bi prišlo pred nekaj dnevi v Grčiji. Zakaj točno sta se sprla, ni znano. Govori se, da je James ženini asistentki "naredil nekaj groznega“. Par se od počitnic dalje ni videl. "James je eden najuspešnejših poslovnežev na svetu. V tem trenutku še ne vesta, ali bosta ostala skupaj. O tem sedaj razpravljata, o prihodnosti bosta skupaj podala izjavo.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:12 28. Oktober 2016.

    prepotentna, zguncana in zapravljiva do skrajnosti....ta bi hitro ostal revež, če jo obdrži

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.