Mariah je morala polulana na oder

Foto: Žurnal24 Pevka bo morala nekaj časa počivati. (Foto: Flynet/JLP)
Pop diva Mariah Carey se je ravno pripravljala na nastop, ko se je v njeni garderobi polulal prijateljev pes. Ta je takoj po mali potrebi skočil na pevko in še nanjo spustil nekaj kapljic.
Oglej si celoten članek

Ker je pevko že čakala polna dvorana oboževalcev, Mariah ni imela izbire, kot pa da se na oder odpravi "odišavljena" s pasjim urinom.

O dogodku se je diva nato razpisala tudi na svojem blogu, kjer je oboževalcem opisala nezgodo, ki se ji je pripetila tik pred nastopom. "Prijateljev pes Cha Cha se je lepo podelal na tla v moji gardeobi in se nato odločil, da bo skočil name, ravno, ko sem si urejala make-up. Res odlično."

Polulane zvezdnice
Zelo podobna prigoda pa se je pred kratkim zgodila tudi pevki Katy Perry, na katero se je brez slabe vesti polulala opica. Vse skupaj se je pripetilo med fotografiranjem za neko revijo, ko je Katy pozirala s šimpanzom. "Polulal se mi je v naročje, zato sem se morala sredi snemanja stuširati."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.