Mariah pristala na vozičku

Foto: Žurnal24 Pevka bo morala nekaj časa počivati. (Foto: Flynet/JLP)
Potem ko je na odru nesrečno padla, se mora Mariah Carey zaradi poškodbe prevažati na vozičku.
Oglej si celoten članek

Pevko so opazili na invalidskem vozičku na losangeleškem mednarodnem letališču. Prejšnji konec tedna je nastopila na koncertu v Singapurju, ko se je zaradi visokih pet na odru spotaknila in padla. Pri tem si je poškodovala gleženj.

Njena predstavnica Cindi Berger je potrdila poškodbo in povedala, da bi morala pevka s seboj vzeti udobnejše čevlje, ki pa jih, po njenih navedbah, nima. "Še danes ji bom poslala par čevljev brez pete," je dodala.

Pevka je pristala na zadnjici, plesalci pa so ji takoj priskočili na pomoč. Smeje in bosa je nato nadaljevala svoj nastop. Padec pa je ni preveč ganil, nasprotno, na profilu Twitterja je zapisala, da se zahvaljuje vsem svojim oboževalcem, da je bilo na koncertu veliko vročih trenutkov, ki pa jih je poskušala spremeniti v vesele.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.