Mariah se bori proti lakoti

Foto: Žurnal24 Mariah Carey je postala ambasadorka za boj proti lakoti, poleg tega pa bo posnel
Mariah Carey je posodila svoj glas v dobrodelne namene. Pevka je namreč postala ambasadorka, ki se bori proti svetovni lakoti.
Oglej si celoten članek

Čeprav ji očitajo samovšečnost, ima Mariah Carey dobro srce. Nazadnje je to dokazala, ko je postala ambasadorka v kampanji proti svetovni lakoti. Pevka bo pomagala kar s tistim, kar najbolj zna – s petjem. V več kot 36.000 restavracijah po vsem svetu, ki sodelujejo v verigi za pomoč fundaciji Yum, bodo na voljo kartice, s katerimi bodo oboževalci na spletni strani lahko naložili najnovejšo Mariahino pesem Love Story. Za vsako naloženo pesem bo fundacija kampanji proti lakoti prispevala 0,25 dolarja.

Mariah se sicer vrača v filmske vode, saj že načrtuje muzikal, ki bo prišel na velika platna. Temeljil bo na glasbi z njenega božičnega albuma Merry Christmas. Mariah je povedala: "Odkar sem izdala ta album, si želim posneti film na božično temo." Zgodba bo govorila o bogatašu, ki želi majhno mestece spremeniti v velik nakupovalni center, ljudje pa s pesmijo in ljubeznijo ohranijo božični duh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.