Marija Šerifović padla v globoko krizo: "Ne morem biti sama“

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pevka Marija Šerifović žaluje za svojim zvestim spremljevalcem.
Oglej si celoten članek

Portal Ekskluziva.ba poroča, da se je srbska pevka "popolnoma zlomljena“ pojavila na avdicijah šova Zvezde Granda, v kateri je članica žirije. Razlog za njeno žalost je smrt njenega psa, angleškega buldoga Robija. "Vsi so bili presenečeni, ko so jo zagledali v studiu. Prvič, nihče ni pričakoval, da bo prišla. Celo Saša Popovič je bil začuden, ko jo je videl. Ni takoj dojel, kaj se je zgodilo in jo je v smehu vprašal, zakaj je tukaj. Z drgetajočim glasom je povedala: 'Jao, Sale, ne morem biti sama. Moram biti v družbi, da ne razmišljam o Robiju. Težko mi je, ne vem, kako naprej. Morda mi bo tukaj lažje.',“ je povedal vir. Marija naj bi se nato umaknila v kot in poslušala nastopajoče, spregovorila pa menda ni niti ene besede. "Občasno si je obrisala solzo,“ še pišejo.

Pevkin pes je umrl zaradi tumorja. Od njega se je poslovila na Instagramu, kjer je med drugim zapisala: "Nikoli te ne bom pozabila. V uteho mi je, da si imel lepo življenje in da sem zate storila vse. Srce je počilo, tvoje mesto ne bo zasedel nihče. Vedno boš moja številka ena. Nikoli te ne bom pozabila. Počivaj v miru.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:10 30. Maj 2017.

    To je za žurnal danes top novica !

  • 17:30 30. Maj 2017.

    Človek umre, žival pogine vsaj včasih je bilo tako. Danes smo vse izenačili, čeprav je res, da je marsikateri človek …

  • 11:29 30. Maj 2017.

    Šašava babnica.Pes je mrtev,pa tudi če bi bil še živ,vsekakor ne bi čital njenih prismodarij na instagramu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.