Marika fit že 10 dni po porodu

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Verjetno ste se že čudili zvezdnicam, ki so kaj kmalu po porodu videti, kot da so ravnokar stopile z modne piste, a Marika je presegla vse meje ...
Oglej si celoten članek

Neverjetno, a resnično. Nekaterim srečnicam za sanjsko postavo res ni potrebno narediti veliko, a da že enajsti dan po porodu izgledaš tako odlično kot nekdanja miss Universe Marika Savšek ... to je skoraj nadnaravno.

"11. dan po porodu. Mamica bo kmalu spet fit," je na svojem Facebook profilu zapisala Marika in se pohvalila s fotografijo, na kateri sicer ima malo trebuščka, a le toliko, kot da bi se malce preveč najedla. To pa je milfica in pol!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.