Marilyn Manson prekinil zaroko

Foto: Žurnal24 Marilyn Manson Evan Rachel Wood
Marilyn Manson je samski le nekaj dni, a si je že dal duška z drugim ženskami.
Oglej si celoten članek

Zaročenca Marilyn Manson in Evan Rachel Wood sta se po več letih zveze razšla. Par se je za konec zveze odločil prejšnji teden, nista pa želela tega javno razkriti, je povedal vir za People.

A kontroverzni glasbenik nad neuspelo zvezo prav nič ne obupuje. Na veliko se zabava v Los Angelesu v družbi Playboyeve zajčice Colleen Shanon in neznane rjavolaske. "Preprosto sta prekinila zaroko in moral je iti na nočni pohod s prijatelji," je povedal vir.

Marilyn in Evan sta se začela videvati leta 2006, javnosti pa zvezo priznala leto kasneje. Zvezo sta pred dvema letoma za kratek čas prekinila, medtem pa je Evan hodila z igralcem Shanom Westom. Vnovič sta se zbližala, kmalu spet razšla, letos januarja pa zaročila. Da je tokratna ločitev le še ena od mnogih v njunem burnem odnosu, tako ni popolnoma izključeno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.