Marilyn znova na velikem platnu

Foto: Žurnal24 Marilyn Monroe je umrla leta 1962, stara 36 let. (Foto: Reuters)
Kljub temu, da je mrtva, se legendarna Marilyn Monroe vrača na filmska platna.
Oglej si celoten članek

Jamie Slater namerava s pomočjo moderne tehnologije in njenih fotografij oživeti tragično preminulo igralko Marilyn Monroe. Za koriščenje njenega imena je Slater že odkupil pravice od Anne Strasberg, katere soprog Lee je legendarno igralko učil igre in bil dedič v njeni oporoki.

In zakaj se je odločil, da jo oživi? "Ona je prava ikona, oseba z odličnim stilom in eleganco. Njeno ime je sinonim za eleganco, glamur in seksapil. Pokazala je, da velikost telesa ni pomembna. Je bujna in prava ženska. Mlada generacija se bo vanjo, tako kot smo se mi, zaljubila," pravi Slater, ki ima poleg njenega imena pravico do uporabe tudi imena Boba Marleyja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.