Marisa je najbolj seksi

Foto: Žurnal24 Marisa je znana kot preprosto in skromno dekle. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Marisa Miller Foto: Žurnal24 Marisa Miller Foto: Žurnal24 Marisa Miller Foto: Žurnal24 Marisa Miller Foto: Žurnal24 Marisa Miller Foto: Žurnal24 Marisa Miller Foto: Žurnal24 Marisa Miller Foto: Žurnal24 Marisa Miller Foto: Žurnal24 Marisa Miller Foto: Žurnal24 Marisa Miller Foto: Žurnal24 Marisa Miller
Lepotico Mariso Miller so bralci revije FHM razglasili za najlepšo žensko na svetu.
Oglej si celoten članek

Kalifornijsko blondinko so izglasovali bralci iz 24 držav, poslanih pa je bilo več kot milijon glasov. Marisa je z nazivom nasledila igralko Megan Fox, ki je bila lansko FHM-dekle. Letos je Foxova zasedla drugo mesto.

Millerjeva je svoj prodor v manekenski svet doživela s poziranjem za revijo Sport Illustrated.

Marisa je poročena z glasbenim producentom Griffinom Guessom, je velika oboževalka skupine Guns N' Roses, svojo lepo postavo pa vzdržuje z zdravo prehrano, jogo in trebušnjaki. "Sem kot punca iz sosednje ulice. Uživam v gospodinjskih opravilih, kot je pranje perila in nakupovanje hrane. Sebe ne vidim kot Mariso Miller, supermodel," je povedala lepotica. "Čudovito je, če ljudem polepšam dan," je še dodala Marisa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.