Marjanca pozabljena? Franko na polno flirtal z drugo!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Je zanjo izgubil zanimanje ali ga v resnici sploh nikoli ni imel?
Oglej si celoten članek

Že nekaj časa se šušlja, da je med tekmovalcema Exatlona, Marjanco Polutnik in Frankom Bajcem preskočila iskrica. Tudi tukaj v Dominikanski republiki, kjer smo si dogajanje v zakulisju šova lahko ogledali tudi trije slovenski novinarji, budno spremljamo njune poglede, a lepotca se doslej še nista izdala. Franko je bil na lepotico iz Šentjurja pretekli teden besen. Ker je imela najboljšo statistiko, je lahko izbirala drugega dvobojevalca in odločila je, da mora v boj z Igorjem Mikičem Frankov dobri prijatelj Chorchyp, s katerim se Primorec pripravlja na boksarski dvoboj, ki ga čaka po Exatlonu. Bajca s Chorcypom tako povezuje več kot le tesno prijateljstvo, zato je bil skrušen, ko je moral 41-letnik zapustiti tekmovanje. Ko je odšel, so v raju na drugem koncu sveta tekle solze. Za Chorchypom ni jokala le ekipa Triglav, ampak celo člani produkcije.

Franko je moral na žalost hitro pozabiti, saj ga je čakal boj z Mehičani. Kako se je izteklo, si lahko preberete tukaj. Ekipa iz Mehike ni bila le močna in izkušena, ampak tudi izjemno privlačna, še zlasti tekmovalke so vse okoli sebe očarale s svojo lepoto. Najbolj so se oči zasvetile Igorju Mikiču, ki se je pred kratkim razšel z dekletom, in tudi Franku. Kot smo izvedeli, je bil postavni temnolasec, za katerim vzdihujejo številne Slovenke, tako očaran nad eno od nasprotnic, da tudi članom ekipe ni ušlo, da se je med odmori spogledoval z Mehičanko. Naši fantje so bili sicer ves čas dobro razpoloženi in razigrani. Tekmovalke nasprotne ekipe so poskušali celo prepričati v menjavo dresov. Neuspešno ... Mehičanke so se pred prvim sodniški piskom poudarile, da v Exatlon niso prišle po romance, ampak po zmage.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:59 10. November 2021.

    phahahahah, ne ve se kateri od teh dveh je večji klovn...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.