Mark dela tri službe, da preživi

Foto: Borut Midlil mediaspeed.net
Foto: Borut Midlil mediaspeed.net
Pevec Mark dela tudi kot varnostnik.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi je Mark, pevec iz skupine M. A. D., pred več leti pa je prepeval v skupini Game Over, v mariborski dvorani Tabor delal kot varnostnik. Ker je bil takrat ravno koncert hrvaške pevke Severine, nas je zanimalo, ali varuje samo na večjih koncertih ali lahko izbira, na katerih družabnih dogodkih bo delal kot varnostnik. "Čisto slučajno je tako naneslo. Glede na to, da živimo v Sloveniji, mora človek delati tri službe, da normalno preživi. To pač pride zraven, saj ni nič sramotnega. Ne kradem, pošteno delam in plačujem davke, tako pač je," je povedal.

Ker je Mark priljubljen med dekleti, so se mu slednje po navedbah očividcev z veseljem prepustile pretipati. "Na to pa nimam kaj dosti komentirati. Jaz profesionalno opravljam svoje delo," je rekel.

Ni pa nikoli premišljeval, da bi bil osebni varnostnik kakšne znane osebnosti. "Če pa bi se že odločil, bi najverjetneje izbral kakšno simpatično damo," je povedal v smehu.

Nista pa petje in varovanje njegovi edini službi. Kot je povedal, je opravljal že veliko služb, med njimi je poučeval ples, vendar ga je prenehal zaradi poškodbe hrbtenice. Najraje pa dela z ljudmi, je še poudaril.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:38 28. December 2013.

    se strinjam,tudi ženske (no, večinski del) nismo nikoli želele očkovih bogatunčkov temveč moške ki se zavedajo da brez dela ni …

  • 12:37 28. December 2013.

    +

  • zic
    12:04 28. December 2013.

    Bravo Mark! Delaven fant, ki se zaveda, brez dela ni jela. Je pa kontra od unih k so na hotelu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.