Mark Owen tretjič očka

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Družina zvezde skupine Take That, Marka Owena, se je včeraj povečala za še eno članico.
Oglej si celoten članek

Štiridesetletni pevec Mark Owen in njegova žena Emma sta včeraj zjutraj postala starša hčerkice Fox Indie. Par je veselo novico oznanil na Twitter profilu skupine Take That, kjer sta se vsem prijateljem in družini zahvalila za njihovo podporo in prijazne želje v tem veselem času za njihovo družino. "Mark, Emma, Elwood in Willow z veseljem oznanjamo prihod ljubke novorojenke Fox Indie Owen v našo družino," sta zapisala.

Mark in Emma sta sicer že starša šestletnega Elwooda in štiriletne Willow.

Owen pa ni edini član skupine, ki se v teh dneh veseli otroškega smeha. Tudi njegova glasbena kolega Robbie Williams in Gary Barlow namreč pričakujeta rojstvo otrok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.