Marko bi šel z Mirelo, a se boji prepira na letalu

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Najbolj vroča romanca te pomladi očitno še ni dobila svojega epiloga.
Oglej si celoten članek

Čeprav je Mirela na Facebooku potegnila črto med njo in Markom, se je v svoji včerajšnji izjavi omehčala in povedala, da se je še vedno pripravljena pogovoriti, da pa je od Marka ob odhodu iz šova pričakovala več.

Ko je Marko to slišal, jo je takoj poklical, a se ob Mirelinem trenutno nabitem urniku še nista uspela dokončno pogovoriti.

Je pa Mirela novinarki revije Nova, Maji Muhič, izdala, da bi del nagrade porabila tudi za to, da bi Mareta odpeljala na grški otok Santorin, kot mu je obljubila v šovu. Marko pravi, da se te obljube spomni in da bi se z veseljem odzval povabilu, če bi le v službi dobil prosto, vendar vseeno meni, da se morata prej o vsem skupaj pogovoriti. "Morava najprej doreči stvari, da se ne bova kregala vsak na svojem koncu letala," pove v smehu.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:33 14. Junij 2016.

    Bravo!!! (y)

  • 18:40 13. Junij 2016.

    Mirela,pazi na denar, da ne bo prehitro skopnel.

  • 17:55 13. Junij 2016.

    @mici79, tako se govori!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.