Marko Gorela: "Hvala bogu, da se je umirilo"

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Marko Gorela pravi, da mu telefonske številke ni bilo treba zamenjati.
Oglej si celoten članek

Kandidat tretje sezone Gostilne išče šefa Marko Gorela je med predvajanjem omenjenega šova večkrat v kamero povedal svojo telefonsko številko, med drugim tudi med finalno oddajo.

Simpatični kuhar nam je razkril, da je prejel ogromno klicev in SMS-sporočil oboževalk in oboževalcem, a mu na srečo ni bilo treba zamenjati telefonske številke. "Nobeno sporočilo ni bilo žaljivo. Dobival sem različne ponudbe in povabila na kavice, žal pa se nisem mogel na vsa odzvati, sem pa vsem odpisal. Hvala bogu, da se je vse skupaj malo pomirilo in da mi številke ni bilo treba zamenjati. Sicer pa mi je stik z oboževalci in oboževalkami zelo pomemben,“ je za Žurnal24 povedal Marko, ki ima sicer polne roke dela. Ukvarja se z raznimi dogodki, pripravlja pa tudi nove projekte, o katerih za zdaj še ne želi govoriti. Se je pa pred kratkim posvetil varjenju piva, ki ga bomo morda v prihodnosti videli tudi na prodajnih policah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.