Marko iz Big Brotherja se je vrnil k stari ljubezni

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Po dveh letih se je Marko Jovanović spet pojavil na košarkaškem parketu.
Oglej si celoten članek

Marko Jovanović, ki smo ga spoznali v letošnjem Big Brotherju, spet igra košarko. Po dveh letih odmora se je vrnil h klubu Košarkarski klub Portorož. "Dobro se počutim. Ekipa me je super sprejela, razen dveh novincev sem ostale igralce tako ali tako že poznal. Glede moje forme – ni še takšna, kot bi si želel, ampak se počasi izboljšuje,“ je Marko povedal za Žurnal24.

V klub se je vrnil po prošnji trenerja, s katerim je ves čas ostal v stikih. Ker so se znašli v finančnih težavah in si niso mogli privoščiti dragega igralca, so Marka prosili, če jim lahko s svojimi izkušnjami na parketu priskoči na pomoč.

Prva tekma je že za njim. "Za eno točko smo izgubili, a to je bila le prijateljska tekma,“ nam je še povedal temnolasi Primorec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.