Marko Jovanović o Mirelinem škandalu: "Meni je to ogabno"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Marko Jovanović, nekdanji tekmovalec šova Big Brother, o Mirelinih posnetkih iz šova Parovi.
Oglej si celoten članek

Marko Jovanović, postavni Primorec, ki je v šovu tako močno glavo zmešal Mireli Lapanović, da se je ta z njim pred celo Slovenijo spustila v intimno razmerje, pravi, da šova Parovi ne spremlja, ve pa, kaj se trenutno z Mirelo tam dogaja. "Ne vem čisto natančno, zakaj se gre. Eni govorijo o posilstvu, drugi ne, omenja se možnost tožbe …Da je šla v Parove, je bila njena odločitev. V tem ne vidim nič spornega. Njena dejanja mi, če sem iskren, niso všeč, ampak ona že ve, kaj dela. Jaz je ne obtožujem, saj z njo nimam več,“ je za Žurnal24 povedal Marko, ki meni, da bi morala Mirela zmanjšati pitje alkohola, saj po njem "izgubi kontrolo".

Kritičen je tudi do Milija, ki je silil v nemočno Mirelo. "Videl sem, da je rinil v njo. Meni je to ogabno,“ pravi temnolasec, ki je na vprašanje, kaj bi naredil, če bi bil Mirelin zaročenec, odgovoril: "Ne bi ostal miren. Ne vem, kaj bi naredil. Ali bi zahteval, da pride ven ali pa bi šel po njo.“

PREBERITE ŠE: Tako se je začel škandal z Mirelo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:46 16. Maj 2017.

    Vsak komentar o takšni ženski je odveč!

  • 13:15 15. Maj 2017.

    Še Marka ste izvlekli iz naftalina.<br />A to bo prav ali se boste še posvetovali s kom, če bi ali …

  • 10:47 15. Maj 2017.

    Mesrbela dela sramoto družini, kjerkoli se pojavi.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.