Marko poskušal prikriti napako?

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Gostilna išče šefa. Gost je vrnil krožnik.
Oglej si celoten članek

V včerajšnji oddaji šova Gostilna išče šefa se je gost pritožil nad svojim krožnikom. Trdil je, da je bila riba v fišroli surova. Vodja strežbe je Marka, ki je bil včeraj vodja celotne ekipe in zato tudi izdajal jedi, prosil, naj preveri krožnik. "Je malo manj pečena, kot bi lahko bila, ni pa surova. Če bi bila, krožnika ne bi poslal naprej,“ je povedal natakarju. Krožnik si je ogledal tudi Anže, ki pa se je z gostom strinjal. Marko ga je poskušal prepričati, da se moti, a Anže je ostal pri svojem mnenju.

 

"Da rečemo vsi isto ...dej,“ je Anžeta nato prosil Marko in Gorenjca omehčal. Po tem šušljanju je Marko v kamero sicer povedal, da ni želel na nikogar vplivati. Mu verjamete?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:53 1. November 2014.

    Marko je naredil napako .... Anže se ne bi smel podleči njegovi prošnji ....... je igra, rabiš zaveznika - a …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.