Marlena Jasni: "Kaj pa ti veš o meni!"

Foto: Planet TV/zurnal24.si
Foto: Planet TV/zurnal24.si
V oddaji Bilo je nekoč Brez cenzure so jezični voditelji ponovno vrgli nekaj kosti za glodanje.
Oglej si celoten članek

Med seksi Jasno Kuljaj in neposrednim Tomažem Miheličem, bolj znanim kot Marlenna iz skupine Sestre, se je vnel pravi mali TV prepirček.

Medtem ko so voditelji komentirali tekmovalca Blaža, ki je o nominirancih povedal, da so se borili 'kot lulčki', je Denis izjavil, da se mu ravno Blaž zdi najšibkejši člen. Jasna in Tomaž se nista strinjala.

"Moraš od zadaj, iz vseh strani, pogledati," je pripomnil Mihelič in s tem želel povedati, da je potrebno na človeka pogledati iz vseh zornih kotov, kot celoto. A ta 'od zadaj' je takoj zagrabila impulzivna Jasna, ki je hitro dodala: "Marlenc rad pogleda od zadaj, sem prepričana." To je Tomaža rahlo razburilo in je voditeljico hitro okregal: "Kaj pa ti veš o meni, draga Jasna Kuljaj."

Tekom oddaje ji nato še večkrat ni ostal dolžen, med drugim je pripomnil, da je oprsje Špele Grošelj visokogorje, Jasnino pa bolj izletniška točka. Oddaja Brez cenzure sicer vedno postreže s sočnimi izjavami voditeljev in je ravno zaradi tega pri gledalcih tako priljubljena.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:39 7. Marec 2016.

    Jest vidim Jasno, Špelo, marlene pa ne ? sem slep al kaj ? al pa samo nisem v toku dogajanj …

  • 16:58 7. Marec 2016.

    Se bolj primitiven in prostaski je pa kvazi novinar Tomaz.

  • 16:28 7. Marec 2016.

    Tole komentatorstvo je res na nivoju...drugače ma pa tale Tomaž ful dobro frizuro...hahaha :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.