Maroška princesa najbolj elegantna

Foto: Žurnal24 Princesa Lalla Salma je bila najbolje oblečena. (Foto: EPA)
Britanska revija Hello je izbrala najbolj elegantno in privlačno gostjo na nedavni kraljevi poroki v Londonu.
Oglej si celoten članek

Po navedbah revije si je naziv najbolj elegantne prislužila princesa Lalla Salma, žena maroškega kralja Mohameda VI. "Severnoafriška lepotica, oblečena v svetlorožnat in zlat kaftan, tradicionalno oblačilo njene dežele, je zlahka pristala na prvem mestu najbolj elegantno oblečenih dam. Prejela je 55 odstotkov glasov bralcev," so zapisali v reviji.

Kaftan je oblačilo, ki ga v Maroku nosilo le ženske. Gre za izvirno maroško oblačilo, lahko se ga nosi vsak dan ali za bolj elegantne priložnosti, kot na primer poroke, zaroke ali večerje.

Na drugem mestu izbora lepotic na poroki princa Williama in Kate Middleton je pristala Pippa Middleton, sestra neveste, tretje mesto je bilo skoraj izenačeno med dvema lepoticama, bodočo soprogo monaškega princa Alberta Charlene Wittstock in špansko princeso Letizio.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.