Martina Ipša poziva ženske, naj se slečejo

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Komedijantka Martina Ipša ženske poziva, naj se imajo rade in se slečejo.
Oglej si celoten članek

Martina Ipša, ena najbolj duhovitih žensk v Sloveniji, je na Facebooku objavila zapis, v katerem spodbuja ženske, naj se v teh pasjih dneh ne tlačijo v dolge hlače, čeprav imajo kakšen kilogramček preveč.

"Ženske, prosim slecite se! Ne, to ni nova kampanja, da vas vidim nage, ampak grozno je videti toliko žensk v pajkicah in dolgih hlačah, ker so "kao" debele. 35 + stopinj je zunaj! Moje noge so debele, bele, celulitaste in pobrite kot da sem imela epileptični napad pod tučem, pa sem v kratkih hlačah. In dvomim, da je kdo presenečen, ker "kao fak“ ni vedel, da sem debela, dokler nisem kratkih hlač gor dala. Zato prizanesite si. Lepe ste. Res. Ne bi vam lagala. Imejte se rade. Če pa koga moti, pa ni moj ali vaš problem. Ta oseba ima problem s sabo, ne z vami,“ pravi Martina, ki je mnogim očitno govorila iz srca.

Objavo je všečkalo več kot 4200 ljudi, delilo pa ga je več kot 500 oseb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:38 16. Avgust 2015.

    Naj jih raje vzpodbuja k zdravemu načinu življenja in primerni teži...

  • 23:37 15. Avgust 2015.

    Itak, rabimo sezono kranjskih klobas, prešanega špeha in buhteljnov.

  • 09:11 15. Avgust 2015.

    pravilno :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.