Martino hoteli prinesti naokoli

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Martina Žibrat, tekmovalka druge sezone šova Gostilna išče šefa, je skoraj prevzela gostilno, ki je pod hipoteko.
Oglej si celoten članek

Martino Žibrat so želeli prinesti naokoli, a je simpatična kuharica še pravočasno izvedela resnico.
"Dobila sem priložnost za prevzem gostilne, a se za to nisem odločila, saj je gostilna pod hipoteko in se v to nisem želela spuščati. Izvedela sem od drugih, ko pa sem klicala lastnika, mi je to tudi priznal. Po domače povedano, so me želeli prinesti naokoli. Nikoli ne veš, v posel lahko vložiš veliko denarja, nato pa ti gostilno vzamejo," je izdala.

Martina pa je že dobila novo ponudbo, ki jo je z veseljem sprejela, zato bodo morali načrti o lastni gostilni še malce počakati: "Pred kratkim sem se zaposlila. Kje, pa naj zaenkrat ostane skrivnost, saj začnem šele v nedeljo, ko bom tam častna gostja. Poleg službe bom odprla tudi popoldanski s. p."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:20 10. Januar 2014.

    Popoldanski s.p in to Martina, hahaha<br />Čez pol leta pa bomo brali - Martina iz gostilne razglasila osebni bankrot.

  • 09:42 10. Januar 2014.

    obstaja, če poznaš zakonodajo

  • 08:16 10. Januar 2014.

    In kaj potem če je gostilna pod hipoteko, saj je več kot pol Slovenije pod hipoteko!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.