Maruša: "Da jih ni sram“

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Kmetija: Nov začetek. V šov so se vrnili izpadli kandidati. Maruša Fakiju potarnala, da ju po Facebooku žalijo.
Oglej si celoten članek

Maruša je že spoznala, da s Fakijem nimata le oboževalcev, ampak tudi kritike, in to z zelo ostrim jezikom. "Ljudje takšne komentarje pišejo, da ne moreš verjeti. Grozno. Da jih ni sram. Jaz česa takšnega ne bi mogla napisati … Ajde, da se ti pogovarjaš o igri in kako kdo taktizira, ampak da ti  žališ,“ je svojemu dragemu potarnala Maruša in mu še razkrila, da se je po njenem odhodu govorilo, da je imela splav ter da ju Slovenija sedaj kliče "fakič in fakička oziroma fakulja“.

Faki ji je na vse te informacije le odvrnil, da to pišejo tisti, "ki niso normalni“ in da tudi on ne bi mogel žaliti nekoga, ki ga sploh ne pozna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 07:05 2. December 2015.

    jo ima, pa več fakultet je naredil.....bil je pa za mešalcem

  • 20:15 30. November 2015.

    Na zacetku sem ful gledal to, potem sem pa pocasi zgruntal, pa se enega sem srecal ki je bil zraven …

  • 19:45 30. November 2015.

    Oba naj se zamislita.<br />Ta deklica, ki se ima za intelektualko se je izkazala kot najbolj odurna opravljivka in zahrbtna …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.