Maruša: Kletvice bi spet ponovila

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Prva je iz Bara izpadla Maruša, ki se je za obstanek v šovu borila z Milošem. V intervjuju nam je povedala, da so jo nekateri sotekmovalci zaničevali.
Oglej si celoten članek

Ste zelo razočarani, da ste tako hitro izpadli?
Nisem, ker sem želela, da zmaga Miloš.

Je on vaš favorit?
Je eden od mojih favoritov.

V soboto, ko ste sedli na vroči stol, je bilo videti, kot bi bili nejevoljni. Kako stresno je bilo zadnje dni med sotekmovalci?

Sploh ne. Minuse, zaradi katerih sem pristala na prvem vročem stolu, sem dobila od ljudi, s katerimi sem se najmanj ujela, tako da so bili pričakovani. Zadnje dni sem se družila le s tistimi, s katerimi sem se razumela, in opravljala svoje delo. Nisem se ozirala na ostale.

Zakaj se z nekaterimi niste ujeli?
Ker enostavno niso "moj tip" ljudi. Ne gre le za to, da se z njimi nisem ujela. Ignorirali so me, do mene so bili nespoštljivi in arogantni, zato vanje nisem silila, ampak sem se raje odmaknila.

Kaj pravite na Emijeve besede, da ste hohštaplerka?
Nanj se ne oziram. Z ljudmi, kot je on, se res ne bom obremenjevala, Kar on reče, gre skozi eno uho not, skozi drugo pa ven.

Zakaj so se po vašem mnenju gledalci včeraj odločili, da v Baru ostane Miloš?
Ne vem. Najbrž zato, ker je od voditelja dobil lepša vprašanja.

Kaj vas je zmotilo pri voditeljevih vprašanjih?
Postavljal mi je nesmiselna vprašanja, ki z vodenjem bara niso imela nobene veze. Na primer zadnje vprašanje, koga bi bolj pogrešali ali pa vprašanje o vinu. V bistvu so bila vsa vprašanja, ki so mi bila postavljena malo provokativna.

Kako se je kot vodja odrezal Rene?
Skakal je iz ene skrajnosti v drugo. Sprva sploh ni bil vodja. Bal se je minusov, zato se je držal nazaj. Ko je videl komentarje na Facebooku, da ne zna vzpostaviti avtoritete, pa je šel v drugo skrajnost. Bil je neprofesionalen. To, da je nekdo vodja, še ne pomeni, da se ima na nekoga pravico dreti brez razloga, kot na primer na Miloša.

Včeraj se od nekaterih sotekmovalcev niste poslovili. Zakaj?
Nisem se poslovila od tistih, ki so se do mene vedli skrajno neprimerno. To so Joel, Rene in Emi. Slednji se je sicer sam umaknil. Morda je bilo videti, da sem šla ven, ker sem prizadeta, a temu ni bilo tako. Takoj, ko se je Miloš usedel na vroči stol, se nisem več borila za obstanek, saj sem želela, da zmaga on. Kletvice, ki sem jih na koncu izustila, bi spet ponovila, saj niso bile izrečene zato, ker ne bi znala preseneti poraza, ampak zato, ker je v šovu toliko laži. Vsi nosijo maske. Sem iskrena oseba, zato ne bom objela nekoga, ki me je zaničeval sedem dni.

Kdo bi si po vašem mnenju bolj zaslužil odhod domov kot vi? 
Emi, Joel in Rene, ker jih ne vidim v baru. Njihov nastop je zgrešen. Nimajo nikakršnega spoštovanja, vedejo se neprimerno in v bar so vložili najmanj.

Kaj ste se v šovu naučili o sebi?
Videla sem, da sem zmožna kljub pritiskom ostati to, kar sem, se pravi odkrita, in da imam kar jeklene živce. Na koncu so mi sicer hinavski objemi dvignili pritisk.

Menite, da bo var uspešen? So ga tekmovalci sposobni voditi?
Če bodo do besede pustili Viti in Milošu, ki sta bila tako kot jaz zapostavljena, potem jim bo uspelo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:35 9. Marec 2015.

    Punčka nedonošena. Takšne primitivke pa že dolgo ne.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.