Maša Cimermančič (Masterchef): Dobivala je grda sporočila

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Velika finalista osme sezone šova MasterChef sta Luka Novak in Evita Antončič.
Oglej si celoten članek

Tik pred finalom je izpadla Maša Cimermančič, ki ji je sicer najbolje kazalo med pripravo zapletene češnje. Po koncu izziva je na Instagramu razkrila, da je med šovom dobivala grda sporočila. 

"Uf, kakšno potovanje se je ravnokar zaključilo. Ne bom lagala, skozi celotno sezono mi je nekaj ‘ljudi’ pisalo, kako srečni bodo, ko bom izpadla, a bolj kot to, me skrbi misel, da vas samo to osrečuje v življenju ... Ljudje smo narejeni tako, da želimo vsem ugajati, da bomo drugim všeč, da nas bo Marjeta iz Jelendola, ki nas gleda 2-krat na teden po TV, imela rada! Ves čas se neki pretvarjamo in delamo, da smo nekaj, kar nismo, samo zato, da bi nas ljudje sprejeli. Ful čudno, a ni?" je zapisala mladenka in dodala, da so jo domači podpirali "za tri".  "Verjeli so vame od trenutka, ko sem se odločila vstopit v Masterchef," je še dejala in poudarila, da je v šov odšla zase. "Bilo je veliko vzponov in padcev, ampak vztrajala sem zaradi ogromne podpore ljudi, ki so doma stiskali pesti samo zame. Hvala vsem, ki ste verjeli vame, in to zame definitivno ni poraz. Še se bomo videli, brez skrbi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:34 20. Junij 2022.

    Maša, malce samokritičnosti ti ne bi škodilo! Nekajkrat je nevoščljivost kar špricala iz tebe. Gledalci pač takšne stvari zamerijo. Oba …

  • 23:34 17. Junij 2022.

    Pozdravljeni, sem finančna oseba, ki nudi pomoč pri izposoji denarja med posamezniki kratkoročno in dolgoročno v razponu od 5.000 do …

  • 12:24 17. Junij 2022.

    Ni mi bila ravno všeč. Malo preveč je bilo samohvale.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.