Maša iz Big Brotherja: Trenutek je bil pravi

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Maša se je odločila za velik korak.
Oglej si celoten članek

"Že kar nekaj časa sva se pogovarjala in razmišljala o tem. Sedaj, ko sem dobila službo, pa je bil pravi trenutek, da greva na svoje," je o velikem koraku povedala Maša iz Big Brotherja. S fantom Davidom sta se odločila, da se preselita v Ljubljano. 

Stanovanja nista dolgo iskala. "Ogledala sva si dve stanovanji. V tega sva se zaljubila in si rekla, da je to tisto, kar iščeva." Maša pravi, da je občutek odličen, a je življenje na svojem tudi izziv. 

Zanimalo nas je tudi, ali je Maša še v stikih s sotekmovalci iz šova Big Brother. "Nisem ravno v stikih z njimi," pravi. "Včasih si pišemo prek Facebooka. Že dolgo časa se dogovarjamo za kavico, pa žal nekako nikoli ne utegnemo." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.