Masaker surovega izzivanja

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
Vsako nedeljo si v Kinodvoru lahko ogledate predstavo, ki ste jo v času predvajanja v kinematografih zamudili. Tokratni film za zamudnike je Masaker (Carnage), ujemite jo ob 19. uri.
Oglej si celoten članek

Prepir in pretep med enajstletnima fantoma na okrajnem igrišču. Otekle ustnice, odkrušeni zobje ...

Starša "žrtve" povabita starša "nasilneža" k sebi na dom, da bi neprijetni položaj rešili umirjeno in civilizirano. Ljubeznivo druženje se začne zlagoma sprevračati v ostro in surovo izzivanje, ko vsi štirje vpleteni razkrivajo svoja smešna nasprotja in groteskne predsodke.

Prav nihče ne bo ubežal svojemu lastnemu čustvenemu in besednemu masakru.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.