Maščeval se bo biku, ki ga je nabodel

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Najstnik, ki je bilo hudo poškodovan med napadom bika se je odločil, da živali vrne milo za drago. Sklenil je, da bo bika pojedel na družinski pojedini.
Oglej si celoten članek

Američan Vinnie Huntington se je na družinskem ranču v Durhamu nevarno približal biku, zato ga je ta napadel. 17-letnika je vrgel v zrak in ga nabodel, pri čemer mu je zadal hude rane.

 

Najstnika sta pred skorajšnjo smrtjo rešila sosed in mati, ki je bila zaradi dogodka povsem v šoku. Vinnie je zaradi številnih vbodov, modric in izpahnjene rame pristal v bolnišnici, od koder ga bodo odpustili v prihodnjih dneh.

 

Med bivanjem v bolnišnici se je Vinnie odločil, da je treba bika kaznovati, zato je njegova družina napadalnega bika ustrelila, ob Vinniejevi vrnitvi domov pa si ga bodo privoščili na družinski pojedini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.