Maščevalci pometli s konkurenco

Foto: Reuters mtv nagrade Foto: Reuters mtv nagrade Foto: Reuters mtv nagrade Foto: Reuters mtv nagrade Foto: Reuters mtv nagrade Foto: Reuters mtv nagrade Foto: Reuters mtv nagrade Foto: Reuters mtv nagrade
Veliki zmagovalec sinočnje podelitve filmskih nagrad MTV je film Maščevalci.
Oglej si celoten članek

Sinoči so podelili filmske nagrade postaje MTV. Prireditev je vodila igralka Rebel Wilson. "Bila sem presenečena, da me je MTV povabil k sodelovanju. Presenečen pa je tudi MTV, kajti mislili so, da sem Adele,“ se je v otvoritvenem monologu pošalila Wilsonova.

Med velikimi zmagovalci je bil film Maščevalci, ki je prejel kar tri nagrade, med drugim tudi kipec za najboljši film in pretep. "To je nagrada, ki mi pomeni največ. Veselim se leta 2015, ko vam bomo lahko predstavili film Maščevalci 2,“ je v zahvalnem govoru povedal režiser Joss Whedon. Zvezdnik filma Maščevalci Tom Hiddleston pa je dobil še nagrado za najboljšega negativca.

Po dve nagradi so med drugimi domov odnesli Bradley Cooper, Jennifer Lawrence in voditeljica večera Wilsonova. Cooper je bil razglašen za najboljšega igralca (Za dežjem posije sonce), skupaj z Jennifer Lawrence pa je domov odnesel tudi kipec za najboljši poljub. Jennifer je bila sicer nagrajena tudi v kategorija najboljša ženska vloga. Wilsonova, ki je prireditev začela in končala v kostumu, ki spominja na film Maščevalci, je dobila nagrado za najboljši preboj leta in nagrado za najboljši glasbeni trenutek – obe za film Prava nota. Wilsonova je sicer dobila še kipec, ker je vodila šov.

Med zmagovalci je bil tudi Will Ferrell (najboljši komik). "Na parkirišču se bom z veseljem pretepal s tistimi, ki menite, da nisem smešen,“ je povedal v zahvalnem govoru. Taylor Lautner je dobil nagrado v kategoriji najboljša igra brez majice. Nagrado mu je izročil Seth Rogen, ki si je pred tem slekel hlače.

Tudi Jamie Foxx je moral dvakrat na oder. Skupaj s Samuelom L. Jacksonom je dobil nagrado v kategoriji najboljši "kaj za vraga" moment (Django brez okov), pozneje pa še nagrado za življenjsko delo.

Hollywood je prireditev sicer izkoristil za promocijo filmov, ki bodo na sporedu to poletje. Med drugim so prikazali izseke iz  Iron Mana 3, Zvezdnih stez in novega dela trilogije Igre lakote.

Vse zmagovalce lahko vidite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.