Maščevalna: Bi se morala Emma Stone bati Jennifer Aniston?

Foto: Profimedia
Emma Stone se ne zaveda, v kaj se je spustila, pravijo …
Oglej si celoten članek

Se med nekdanjim soprogom Jennifer Aniston, Justinom Therouxjem, in Emmo Stone kaj plete? Igralca so skupaj ujeli na počitnicah na jugu Franciji, kjer pa nista počitnikovala sama, ampak v družbi prijateljev. Kljub temu naj bi fotografije Jennifer močno prizadele.

Foto: Profimedia emma stone, justin theroux

Justin in Emma se sicer poznata že dalj časa. V stikih sta bila, še preden je zvezdnik potrdil, da se z Aniston ločujeta. "Tipično za Jennifer je, da ni jezna na moškega, ki jo je zapustil, ampak na naslednjo žensko, ki jo bo spoznal," je povedal vir in dodal, da bi moralo Emmo skrbeti. "Jen je maščevalne volje. Emma se mora zavedati, da se je zapletla z nekom, ki ima v Hollywoodu veliko dobrih prijateljev," je še dodal vir. 

Emmo in Justina so skupaj opazili tudi na zabavi po modnem dogodku leta, Met Gali v New Yorku. Takrat sta oba še zatrjevala, da sta samo prijatelja, novejših fotografij pa nista komentirala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.