Maščevanje s Pizzo, da te kap

Foto: Žurnal24 Pizza, da te kap je režiserko delo Jerneja Kobala. (Foto: Šentjakobsko gledališč
V Šentjakobskem gledališču si lahko ob 19.30 uri ogledate komično melodramo Pizza, da te kap!, ki je premiero doživela v začetku leta.
Oglej si celoten članek

Julie (Tjaša Valentinčič) in Alice (Sara Lucu) sta mladi dekleti, ki si delita skromno stanovanjce. Ob koncu napornega tedna se soočata z resnimi problemi: eno je zapustil fant in se vrnil k ženi, drugo je šef odpustil, ker se ni odzvala na njegovo dvorjenje. Ob tem jima grenijo življenje še težave s tečnimi sosedi, denarjem, dietami, pijačo ...

Zafrustrirani se odločita maščevati svetu na prav poseben način: v stanovanje nameravata zvabiti nekega moškega - kateregakoli - in ga posiliti.

Cena vstopnice je od 10 do 11 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.