Maščevanje? S tem motivom je bivši Paris Hilton prekril njeno ime!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
S tem motivom je prekril tetovažo, ki jo je posvetil Paris Hilton.
Oglej si celoten članek

Po dveh letih zveze je igralec Chris Zylka zbral pogum in dva milijona evrov za zaročni prstan ter pred bogato dedinjo hotelskega imperija Hilton, Paris Hilton, padel na kolena. Paris je privolila v zaroko, a jo čez nekaj mesecev razdrla. "Njuna zveza je zelo hitro napredovala, kar ji ni ustrezalo. Paris veliko potuje, saj po svetu promovira svojo linijo izdelkov za nego kože in parfume. Želi mu vse najboljše in upa, da bosta lahko ostala prijatelja,“ je lani povedal vir.
Foto: Profimedia chris zylka
Nekdanji parček pa očitno ni v prijateljskih odnosih … Vsaj tako gre sklepati po novi tetovaži, ki jo Chris nosi na roki in s katero je prekril ime svoje nekdanje zaročenke. Odločil se je za motiv gorile … Zakaj? Chris meni, da so gorile prijazna in miroljubna bitja, poleg tega pa je to njegova najljubša žival. Je to edini razlog?

Tetovator je zanjo potreboval pičlih šest ur. Portal TMZ poroča, da tovrstne umetnine stanejo najmanj 1300 dolarjev.

Foto: Profimedia chris zylka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.