Maščevanje? Tamara se dobiva z Mašinim fantom!

Foto: Ana Gregorič
Foto: Ana Gregorič
Tamara vsako soboto v izločitveni oddaji še vedno čaka na Erika, kljub temu da ji je dal javno košarico, a očitno tudi njena ljubezen ni več tako ekskluzivna kot je bila.
Oglej si celoten članek

Tamara je na svojem Facebook profilu objavila fotografijo, na kateri se stiska k postavnem svetlolascu, ki je, verjeli ali ne, Mašin fant, kar nam je potrdil tudi sam. Fotografija je na Facebooku požela valj navdušenja in številne komentarje, da sta Tamara in Mašin David prelep par.

"Res sem Mašin fant, vendar se nisem želel javno izpostaviti," je povedal svetlolasi David in izdal, da se s Tamaro že dva tedna slišita prav vsak dan. Ob vprašanju, ali se je med njima razvila simpatija, se je le dvoumno nasmehnil in povedal, da lahko izda le to, da sta v stikih. "Se pa vedno hitro lahko kaj zgodi," je podražil. Poklicali smo tudi Tamaro, ki pravi, da med njima z Davidom nikoli ne bo nič, pač pa le izpolnjuje obljubo, ki jo je Maši dala ob odhodu iz šova. In sicer, da bo stopila v stik z njenim fantom in mu med njeno odsotnostjo stala ob strani.

23-letni David Avbelj, ki v družinskem lokalu Fast Food Šime na Lukovici obrača odlične burgerje, je sicer bratranec miss Universe Slovenije 2008 Anamarije Avbelj. Kaj si David misli o odnosu med Mašo in Erikom, pa si lahko preberete jutri.

 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.